miercuri, 12 februarie 2014

SNITELE DIN PIEPT DE PUI


Ingrediente:
-  piept de pui dezosat
-  oua
-  faina
-  sare, piper
-  ulei pentru prajit

Preparare:
Se spala carnea si se taie in bucati groase de aproximativ 1 cm. Se sareaza, se pipereaza.
Intr-un castron se bat ouale cu putina sare, piper si faina. Compozitia trebuie sa fie groasa ca o smantana care curge.
Se pune faina intr-o alta farfurie si dam mai intai carnea prin faina, apoi prin compozitia de ou cu faina. Punem bucatile astfel pregatite in ulei incins. Prima data uleiul trebuie sa fie  incins apoi intoarcem bucatile pe o parte si pe cealta si lasam focul mai mic pentru a se patrunde carnea. 
Primele bucati. 
Continuam pana terminam toate snitelele de prajit.
  Le putem servi cu legume sote' si gogosari .
Pofta buna!